Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Φωτογραφίες

Αρχείο Εκδηλώσεων

Επισκέπτες

13
Live visitors

Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Πελοποννήσου τ.α Καλάβρυτα επέλεξε ο Σύλλογός μας να επισκεφθεί στις 3 Μαρτίου, μέρα Κυριακή.

Η εκδρομή είναι ημερήσια και το πρόγραμμα περιλαμβάνει στάση στο Διακοφτό για να επιβιβαστούν στον οδοντωτό όσοι επιθυμούν και να ακολουθήσουν τη μαγευτική διαδρομή διασχίζοντας το φαράγγι του Βουραϊκού μέχρι τα Καλάβρυτα. Επίσκεψη στη Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας απ όπου ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821, στον τόπο της Θυσίας όπου εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς όλοι οι άνδρες κατά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, στο μέγα Σπήλαιο και το ιστορικό μουσείο των Καλαβρύτων που στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του δημοτικού σχολείου. Κατά την επιστροφή περιλαμβάνει επίσκεψη στην όμορφη πόλη της Ναυπάκτου. Το κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα με τη συμμετοχή και δεν θα ξεπερνάει τα 25 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2681072370 και στα γραφεία του Συλλόγου κάθε απόγευμα εργάσιμης από 7 έως 9. Αλλά και στο e-mail και το messenger του Συλλόγου. Σας περιμένουμε!!!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 19:00 – 21:00

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Pagelike Widget

Η διεύθυνσή μας

Καιρός

booked.net

Μοιραστείτε το: