Αρχική » Εκδηλώσεις » Χορωδιακή συναυλία

Φωτογραφίες

Αρχείο Εκδηλώσεων

Επισκέπτες

77
Live visitors

Χορωδιακή συναυλία

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 στην Αίθουσα «Διώνη» η Μικτή χορωδία του Συλλόγου μας ενώνει τις φωνές της με τη Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη, σε μια μοναδική συναυλία στο πνεύμα των ημερών με την προτροπή: ελάτε να βγούμε από το σκοτάδι στο φως.

Στο α’ μέρος της εκδήλωσης, η Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη, θα παρουσιάσει έργα των Martini, Rachmaninoff, Ramirez και Κωνσταντινίδη. Στο πιάνο συνοδεύει η Νέλλη Σταχοσίδου, ενώ σολιστικά μέρη αποδίδουν οι: Βενετία Λουκά, Ελένη Μπίκου, Ιωάννα Πλησή, Νικόλας Ποταμούσης, Σωτηρία Τσάμη, Γιάννης Χαραλαμπίδης και Ανδρέας Χασιώτης. Στη συνέχεια, σύνολο κρουστών, αποτελούμενο από τον διδάσκοντα Πάνο Θωίδη και τους φοιτητές του τμήματος Ηλία Τσάμη και Μιχαήλ Παππά, θα ερμηνεύσουν ένα εορταστικό πρόγραμμα για κρουστά όργανα.

Στο β’ μέρος, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» θα παρουσιάσει έργα Mozart, Purcell, Θεοδωράκη, αλλά και το spiritual “Didn’t my Lord deliver Daniel?”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα εκ των έργων που θα ακουστούν αποτελεί διασκευή του εκλιπόντα Θεόδωρου Γραμματικόπουλου, μέσω του οποίου η χορωδία επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη του επί δώδεκα έτη μαέστρου της που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας. Τη χορωδία διευθύνει ο Αντώνης Βερβέρης και συνοδεύει ο πιανίστας Αλέξης Στόγιας. Συμμετέχουν επίσης οι: Στέλλα Γιωτοπούλου (φλάουτο), Κατερίνα Πανδή (κλαρινέτο) και Χρήστος Ματσούκας (τενόρος). Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με όλους τους συντελεστές επί σκηνής να ερμηνεύουν δύο σύγχρονα έργα-προσευχή για πνευματική ειρήνη από τους συνθέτες Joan Szymko και Karl Jenkins. Το πρόγραμμα παρουσιάζει η Ζωή Μπαρτζώκα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 19:00 – 21:00

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Pagelike Widget

Η διεύθυνσή μας

Καιρός

booked.net

Μοιραστείτε το: