Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εργαστήρι θεάτρου και ζωγραφικής

Φωτογραφίες

Αρχείο Εκδηλώσεων

Επισκέπτες

18
Live visitors

Εργαστήρι θεάτρου και ζωγραφικής

Στον “Μακρυγιάννη” αγαπάμε τις καλές τέχνες!!! Και επειδή πολλοί μικροί μας φίλοι γέμισαν το εργαστήρι ζωγραφικής ασφυκτικά και πολλοί ακόμη θέλουν να παρακολουθήσουν ζωγραφική φτιάχνουμε ακόμη ένα τμήμα που θα λειτουργεί από 16 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη απόγευμα και ώρα 6 έως 7 με δάσκαλο τον καθηγητή καλών τεχνών κ. Τσιρογιάννη. Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας καλλιτέχνες από ηλικία 6 χρονών να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!!!!

Επίσης από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου αρχίζει επιτέλους τη λειτουργία του το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες εραστές της τέχνης του θεάτρου. Όσοι φίλοι και φίλες θέλετε να γίνετε κοινωνοί του υπέροχου κόσμου της υποκριτικής, της αναζήτησης, της δράσης και της μέθεξης που προσφέρει το θέατρο μπορείτε να έρθετε. Θα συμπορευτείτε με τη Ζωή Μπαρτζώκα και την Αφροδίτη Κατσαούνου και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!!!!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και για τα δυο τμήματα κάθε απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 7 έως 9 και στο τηλέφωνο 2681072370. Για το θέατρο και στα τηλέφωνα: 6986921519 (ΖΩΗ) και 6945599567 (ΑΦΡΟΔΙΤΗ).

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 19:00 – 21:00

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Pagelike Widget

Η διεύθυνσή μας

Καιρός

booked.net

Μοιραστείτε το: