Αρχική » Τμήμα Latin – Tango

Φωτογραφίες

Αρχείο Εκδηλώσεων

Επισκέπτες

41
Live visitors

Τμήμα Latin – Tango

Οκτώβρης 2022. Αρχίζουμε!!!

Υπεύθυνη για το τμήμα Tango η Καίτη Νάκου

Mε τις ρίζες του στους δρόμους του Buenos Aires, στην Αργεντινή, το αργεντίνικο tango είναι ίσως ο πιο δημοφιλής χορός.  Έχει καταφέρει να κλέψει , για τόσα πολλά χρόνια, τις καρδιές των ανθρώπων.

Η διαδραστική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται οι χορευτές tango αναπτύσσει ένα συναίσθημα που δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Και ίσως είναι καλύτερα τα περισσότερα λόγια για το tango να μείνουν πίσω και να δοθεί χώρος για χορό  και φαντασία.

 Αυτός ο χώρος δίνεται στην αίθουσα του «Μακρυγιάννη» και σεις απλά  αφεθείτε στα χέρια της Καίτης και βρείτε τη μαγεία που αναζητάτε χορεύοντας  με ψυχή και σώμα!

Το ραντεβού σας είναι κάθε Σάββατο 5 το απόγευμα.

Ποιά είναι η Καίτη Νάκου εκτός από πτυχιούχος Μαθηματικός…..

Latin, ο πιο γρήγορος, ο πιο ενεργητικός και ο πιο παιχνιδιάρικος  χορός. Κάνει όλο το σώμα μέσο έκφρασης, με κινήσεις γεμάτες δύναμη, ευλυγισία και εφευρετικότητα…

Η διάθεση αλλάζει, γίνεται πιο χαλαρή, πιο ελεύθερη, πιο αυθόρμητη, απελευθερώνεται το μυαλό,  το σώμα και η ενέργεια που είναι κρυμμένη μέσα μας….

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη 8 – 10 μμ και κάθε Πέμπτη 8:30 – 10:30 μμ στην αίθουσα του Συλλόγου.

Υπεύθυνος για το τμήμα Latin ο Κων/νος Βλάχος

Εδώ επί τω έργω….

Ο Κωνσταντίνος Βλάχος ξεκίνησε τα πρώτα του χορευτικά βήματα από μικρή ηλικία . Το 2010 ασχολήθηκε πιο πολύ με το κομμάτι του λάτιν και συγκεκριμένα το social, με χορούς όπως η salsa, bachata, chacha, reggaeton και dembow. Με συμμετοχές σε δεκάδες φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό και ιδιαίτερα μαθήματα με κορυφαίους στο είδος του εξελίχθηκε χορευτικά . Τα τελευταία 7 χρονιά έχει αποκτήσει το προσωπικό του στυλ διδάσκοντας σε πολλά φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σχολές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του τμήματος στο facebook:

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 19:00 – 21:00

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Pagelike Widget

Η διεύθυνσή μας

Καιρός

booked.net

Μοιραστείτε το: