Αρχική » Θεατρικό Εργαστήρι για ενηλίκους

Φωτογραφίες

Αρχείο Εκδηλώσεων

Επισκέπτες

23
Live visitors

Θεατρικό Εργαστήρι για ενηλίκους

Το θεατρικό εργαστήρι απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο, τον κόσμο των βιβλίων, την τέχνη και τον πολιτισμό. Ανθρώπους που θέλουν να αποφορτιστούν από το άγχος της καθημερινότητας, να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου, να αποκομίσουν τα οφέλη του στην προσωπικότητά τους, άτομα με φαντασία και όρεξη για δημιουργία. Μέσα από θεατρικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς, αναλύσεις θεατρικών έργων, αναλύσεις ρόλων, δημιουργία χαρακτήρων, την χρησιμοποίηση εκφραστικών μέσων, την προετοιμασία και την πραγματοποίηση μιας θεατρικής παράστασης θα αναπτύξουν τις δεξιότητες και το ταλέντο τους.

Υπεύθυνη του εργαστηρίου η Ζωή Μπαρτζώκα (βιογραφικό της θα βρείτε στο θεατρικό τμήμα) με συνεργάτη τη Θεατρολόγο και φιλόλογο Μαρίνα Βασιλειάδου

.Η Μαρίνα σπούδασε φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και θέατρο στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως θεατροπαιδαγωγός σε σχολεία, μουσεία και πολιτιστικούς συλλόγους. Επίσης, έχει λάβει επιμόρφωση στη διόρθωση και επιμέλεια κειμένων, και έχει συνεργαστεί με ιδιώτες κι εκδοτικούς οίκους. Ακόμα, έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με τις τέχνες και τη γραφή. Ενδεικτικά, μαθήματα αφήγησης με την Ανθή Θάνου, σωματικού θεάτρου με την Αλίκη Δουρμάζερ, yoga με τη Βάλια Βλάτσιου, χορού με την Ανθή Καμαριώτη και τη Σοφία Χαλκίδου, slow art με τη Στεφανία Τσακιράκη και δημιουργικής γραφής με την Πένυ Φυλακτάκη και τον Γιάννη Κατσιγιάννη. Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Γαϊτανάκι στον αέρα», από τις εκδόσεις Πνοή.

Οκτώβρης 2022, αρχίζουμε!!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 19:00 – 21:00

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Pagelike Widget

Η διεύθυνσή μας

Καιρός

booked.net

Μοιραστείτε το: