Αρχική » Εργαστήρι Χειροποίητης Διακόσμησης

Φωτογραφίες

Αρχείο Εκδηλώσεων

Επισκέπτες

13
Live visitors

Εργαστήρι Χειροποίητης Διακόσμησης

Περίοδος 2023 – 2024

Το τμήμα λειτουργεί κάθε Τρίτη απόγευμα από 05:00 έως 06:30. Υπεύθυνη του τμήματος ξανά η κ. Βούλα Κοσμά.

Το μεράκι τους απίστευτο, τα έργα τους υπέροχα!!!!

Περίοδος 2022 -2023.

Τα μαθήματα γίνονται σε δυο τμήματα κάθε Τρίτη 16:00 – 17:15 και 17:15 -18:30. Υπεύθυνη του τμήματος η κ. Βούλα Κοσμά.

Εδώ κάποια από τα έργα που δείχνουν τη δουλειά το μεράκι και το κέφι των ομάδων….

Κ΄άθε Τρίτη από 16:00 το απόγευμα.

Ένα νέο τμήμα δημιουργήσαμε αυτή την περίοδο στοχεύοντας στη δημιουργική απασχόληση όσων ενδιαφέρονται να διαθέσουν χρόνο για να βάλουν την προσωπική τους φροντίδα και αισθητική στη διακόσμηση του σπιτιού τους, του γραφείου τους, του χώρου εργασίας τους, του κήπου τους κλπ. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τη βιώσιμη διακόσμηση κάνοντας κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, να επεξεργαστούν τον πηλό, να μάθουν την τεχνική του ντεκουπάζ, να δουλέψουν με κερί, γυαλί, να κατασκευάσουν δώρα, κάδρα, στεφάνια, κουτιά αποθήκευσης …..

Και φυσικά να επιμεληθούν και να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αποκριάτικες δημιουργίες και πασχαλιν΄΄ες κατασκευές. Δεν χρειάζεστε άλλα προσόντα για να συμμετέχετε παρά αγάπη για το ωραίο, ιδέες και μεράκι…

Υπεύθυνη εργαστηρίου η κ. Βούλα Κοσμά

Η Βούλα Κοσμά σπούδασε στη σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός μέχρι το 2020 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη ζωγραφική, την κηροπλαστική, τον πηλό, την αγιογραφία, την τεχνική του ντεκουπάζ, τις αναπαλαιώσεις επίπλων. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια ζωγραφικής, κηροπλαστικής, αγιογραφίας, επεξεργασίας πηλού και αναπαλαίωσης επίπλων. Συμμετείχε με έργα της στις εκθέσεις της “ΦΛ¨ΟΓΑΣ” και του ¨”Χαμόγελου του παιδιού”. ¨Επίσης έργα της είδαμε και στις ατομικές εκθέσεις της που έγιναν στο Βουργαρέλι και το Αθαμάνιο.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 19:00 – 21:00

Βρείτε μας στο Facebook

Facebook Pagelike Widget

Η διεύθυνσή μας

Καιρός

booked.net

Μοιραστείτε το: